PAVLOVA TORT (e. beseetort)

Gretithy
Abikokk
2012-05-14 21:41:30
Homme kolmas pulma-aastapäev ja hea naisele kohaselt küsisin mehelt, mis kooki ta selleks puhuks tahta võiks. Ütles, et tahaks midagi teistsugust. Kõike muud teistsugust teen ma tihedalt, seega tabas mind väike heureka-hetk, et see on suurepärane võimalus esmakordselt Pavlovat proovida. Asun kohe vahustama-küpsetama ning täidis on plaanis homme lisada, sest pean enne poest vahukoort-Philadelphiat ostma. Eks annan siin ka teada, kuidas välja tuleb ja kas pulma-aastapäev peetud saab :D Järgmisel päeval: Retseptiks kasutasin Thredahlia retsepti, mille tegin maisijahu ja sidrunimahlaga. Pavlova küpsetasin eile õhtul ning lasksin sellel öö läbi ahjus seista. Peale panin vahukoore-Philadelphia segu ning mustikaid. Mees, kes esmakordselt Pavlovat sõi, ütles, et ma olen end tõesti ületanud seekord, seega võib Pavlova-teo edukaks pidada. Tort oli keskelt vahukommine ja väga õhuline ning äärtelt mõnusalt rabe. Läheb kindlasti kordamisele. Nüüd tuleb vaid välja mõelda, mida munakollastega peale hakata...
Silx
Abikokk
2012-08-09 14:58:50
Kas see oleks juba ebaõnnestumine hüüdmas tulles, kui proovida kahte pavlovat korraga ahjus küpsetada? Tegu on pöördõhuga elektriahjuga.

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Silx
Abikokk
2012-08-14 12:01:18
Ise küsin, ise vastan. Jah saab. Ja vägagi hästi. Hoidsin küll pisut kauem ahjus. Pildid laekuvad varsti.

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Silx
Abikokk
2012-08-17 12:49:25
Lõpuks siis see pav. :) Retseptid miksisin erinevatest kokku vastavalt munade arvule ja suhkrulembusele.. :)

Ragne
Abikokk
2012-12-11 22:32:35
Pole küll otseselt pavlova, aga selline minivariant kausis. Praegusele hooajale kohaselt piparkoogimaitseline - piparkoogipavlovad kausis

www.kokkama.ee

Pille
Nami-Nami peakokk
2013-02-16 21:17:05
Tallinna Teeninduskooli õppejõud Dina Aarma kirjutab Õhtulehes: Pavlova - miks selline nimi?

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2013-02-16 21:19:24
Ja unustasin jaanuaris pilti jagada - tegin ämma 77. sünnipäevaks ühe suure Pavlova, ikka selle enda retsepti järgi, mis ka roosas "Nami-Nami kokaraamatus". Nägi imeilus välja ja ämma pidulised jäid ka väga rahule:

kadri-a
Kokaõpilane
2013-02-23 21:01:20
Tere! Kiire küsimus. Näen kõikides retseptides veiniäädikat, aga mul juba munavalged eraldatud ja olemas vaid söögiäädikas, 30%! kas on võimalik ka seda kuidagi kasutada?
Pille
Nami-Nami peakokk
2013-02-23 22:06:57
kadri-a:
Tere! Kiire küsimus. Näen kõikides retseptides veiniäädikat, aga mul juba munavalged eraldatud ja olemas vaid söögiäädikas, 30%! kas on võimalik ka seda kuidagi kasutada?
Kadri, siis jäta pigem ära või lisa sörts sidrunimahla.

kadri-a
Kokaõpilane
2013-02-25 23:30:21
Pille:
kadri-a:
Kadri, siis jäta pigem ära või lisa sörts sidrunimahla.
Tegin ära, väikesed pavlovad, panin 1 ml 30% äädikat ja segasin sidrunimahlaga. Väljast jäid lumivalged ja krõbedad, seest aga nätsked, liigagi, jäid hamba külge kinni ja paberi küljes olid ka kõvasti :/ Kas peabki olema nii nätske, või oli asi ikka sidrunimahlas/äädikas?
<< 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 >>